Magyarország legmodernebb ultrahangkészüléke, a GE Voluson E10, megérkezett Intézetünkbe!

Új, GE Voluson E10 ultrahangkészülékünk a legmagasabb színvonalat képviseli a magzati diagnosztika területén. Élvezze Ön is a készülék élethű képeit, amely óriási élményt kínál kisbabája anyaméhen belüli megismerésében!

Az ultrahangdiagnosztikában a vizsgálat színvonala két tényezőn múlik:

  • a vizsgálatot végző szakember szakmai felkészültségén,
  • az ultrahangkészülék minőségén.

Intézetünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy e két tényező maradéktalanul teljesüljön. Szakembereink a legmagasabb szintű nemzetközi képzéseken vesznek részt és a szakterület legmagasabb akkreditációival rendelkeznek.

Az Intézetünkben alkalmazott ultrahangberendezések pedig mindig is igazodási pontot jelentettek a szakma számára. A magzati diagnosztikára kifejlesztett ultrahangdiagnosztika csúcs szintje található meg nálunk a kezdetek óta.

Most a General Electric legújabb fejlesztése révén egy újabb nagy mérföldkőhöz jutott a terhességi ultrahangdiagnosztika. Az új Voluson E 10-es készülék jelentős lépés a fejlődési rendellenességek hatékonyabb kiszűrésében, illetve a diagnosztikai munka megbízhatóságában, általában. Ráadásul a pontosabb, részletesebb képalkotás még élvezhetőbb betekintést kínál a magzat méhen belüli fejlődésébe az Ön számára is!

Magyarország legmodernebb ultrahangkészüléke, a GE Voluson E10, megérkezett Intézetünkbe!

Galéria